Om oss - restplass.no

Om Restplass.no

Restplass.no er en del av Reisegiganten AS, en av de største formidlerene av reiser på nettet i Skandinavia. restplass.no er ikke et reisebyrå, men vi kan hjelpe deg med å finne de billigste og beste reisene, om det er charterreiser, flybiletter, hotell eller pakkereiser for storbyreiser.

Det er helt gratis for deg å bruke våre tjenester. Når du har funnet det beste tilbudet på charterreiser, flybiletter, hotell eller pakkereiser sender vi deg videre til den reisearrangøren du har valgt. Det er du som gjennomfører ditt kjøp. Det kan være et flyselskap, et reisebyrå på nettet eller en chartereisearrangør. Vi fokuserer mest på reiser med avreise innen rimelighetens tid, men du skal naturligvis også kunne finne reisetilbud hos oss lengre frem i tid. Vi tar kundeservice seriøst, så om du har behov for hjelp med å søke reise, har spørsmål om reisemål eller noenting annet du lurer på, kan du kontakte en av våre 20 medarbeidere, som gjerne hjelper deg.

Vi står bak flere av de største webportalene i skandinavia, bl.a. sistaminuten.seafbudsrejser.dkdestination.sesolfaktor.no/se/dk