Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Dublin

Topp »  » Dublin
Klikk på bildet for å se neste
  Neste 
Dublin
Sjarmerende Dublin byr på Europas hotteste uteliv, spennende kulturliv, herlig øl og fantastiske shoppingmuligheter. Atmosfæren i Dublin er fantastisk.

Mange regner Tollbygningen i Dublin til å være den fineste bygningen i byen. Den ble utsatt for en brann i 1921 men er bra restaurert, og vel verdt et besøk når du er i Dublin. Du bør også besøke Dublin Castle, som var bolig for de engelske visekongene. I dag brukes den til viktige statstilstelninger i Dublin. Kilmainham fengselet i Dublin er ganske fasinerende. Den ble bygget etter en modell av moderne åpne fengsler i USA. Etter påskeopprørene i Dublin i 1916 ble flere av lederne fengslet og hengt i dette fengselet. Derfor er det i dag blitt gjort om til et museum om Irlands frihetskamp. Uavhengighetserklæringen under påskeopprørene ble lest opp på The General Post Office i Dublin. I dag finner du en minneplakat på General Post Office i Dublin som forteller om dette. Samt en statue i sentralhallen.

St. Patricks katedral bør du besøke i Dublin. Katedralen ble grunnlagt i 1190 og er dag Irlands lengste kirke, hele 90 meter lang inni. I St. Patricks katedral i Dublin finnes mange historiske minnesmerker og graver.

Det blir sagt om Dublin at den er en av de hippeste byene i Europa. Det er flere tusen barer rundt omkring i Dublin. Antallet restauranter og nattklubber er også imponerende i Dublin. Gatene i Dublin har en høy stemning på kveldene og utover natta. Det er veldig mange unge mennesker som bor i Dublin, og dette merkes veldig godt på utelivet. Utelivet og klubbene byr på hva du enn måtte ønske i Dublin: pop, rock, R&B, salsa, jazz, 80talls musikk, irsk musikk etc.

I Dublin er det meget shoppingmuligheter. Flere butikker og kjøpesentre i Dublin er pakket fulle av gode tilbud og spennende klær, sko, vesker etc. I hjerte av Dublin finner du de fleste spennende butikkene. Det er ingen grunn til å ikke pakke kofferten å reise til fantastiske Dublin.


» Kart over Dublin
Bilder fra Dublin Bilder fra Dublin Bilder fra Dublin Bilder fra Dublin
Bilder fra Dublin Bilder fra Dublin Bilder fra Dublin Bilder fra Dublin
Bilder fra Dublin Bilder fra Dublin Bilder fra Dublin Bilder fra Dublin

Dublin (TravelGuides.TV)

Dublins dramatiske historie