Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Mellieha

Topp » Malta » Mellieha
Klikk på bildet for å se neste
  Neste 

Mellieha

I den nordvestre delen av Malta ligger byen Melliha med omtrent 5000 innbyggere. Byen ligger høyt oppe på en liten hylle i fjellet med strålende utsikt over hele bukta med en nydelig sandstrand i fotenden av fjellsiden. Innbyggerene på øya regner dette for å være det vakreste og maleriske området de kan vise fram til feriegjester og andre besøkende

Her har de funnet rester av bosettinger helt tilbake til 3000 år f.kr. og kan vise til en rik historie fram til vår tid. Mellihas største attraksjon er kirken "Vår Frue av Melliehas Helligdom".

Melliehabukten har en 1,5 km lang sandstrand og er en av Maltas lengste. Stranden tiltrekker seg både turister og maltesere, ikke minst fordi den er svært barnevennlig. Langs hele strandlinjen har i Melliah har du alle slags tilbud av vannsportsaktiviteter du kan være med på.

Melliha har et utrolig vakkert bysentrum med historiske bygninger og små handlegater med et godt utvalg av fine butikker. Her i sentrum finner du også mange restauranter og kafeer hvor du kan nyte både lokal og internasjonale retter.

Vil en oppleve noe helt annerledes kan en velge en utflukt til "Popeye Village". Her står fremdeles kulissene etter filmen om Skippern fra 1979. Den lille landsbyen kan være en spennende attraksjon for barna, samtidig som den har en helt spesiell og idyllisk beliggenhet i en liten og skjermet bukt med gode bademuligheter.


» Kart over Mellieha
Bilder fra Mellieha Bilder fra Mellieha Bilder fra Mellieha Bilder fra Mellieha
Bilder fra Mellieha Bilder fra Mellieha Bilder fra Mellieha Bilder fra Mellieha