Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Hua Hin

Topp » Thailand » Sentral-Thailand » Hua Hin
Klikk på bildet for å se neste
  Vakre Hua Hin Beach ved soloppgang Neste 

Hua Hin

- Thailandsk atmosfære, spa og nydelig sjømat

2,5 timer sør for Bangkok ligger Hua Hin, det eldste og mest tradisjonsrike feriestedet i Thailand. Destinasjonen er attraktiv blant thailendere og spesielt innbyggere fra Bangkok ønsker å besøke Hua Hin i helgene. Den populære kongen i Thailand har sitt sommersted her og derfor har mange thailendere et forhold til den lille byen ved sjøen.

Hua Hin er også etterspurt av utenlandske turister og en god del skandinavere legger ferien sin til byen. Langs den 5 kilometer lange Hua Hin Beach ligger en rekke gode og store hoteller. Dog har Hua Hin likevel klart å bevare den spesielle atmosfæren fra eldre tider. Sjøen er relativt ren, men stranden kan til tider bli litt borte når det er høyvann.

Byen er berømt for sine mange restauranter - spesielt sjømat - som blir levert rett til resturantene fra de lokale fiskerne. Nattelivet er roligere i Hua Hin sammenliknet med andre destinasjoner i Thailand. Derfor er Hua Hin spesielt populært blant familier og par.

Tips på aktiviteter man kan gjøre i Hua Hin:

  • Det finnes flere golfbaner i området rundt Hua Hin
  • Oppleve alle slags sommerfugler i Hua Hin Butterfly Garden
  • Dagstur til Damnoen Saduak (floating market) cirka 100 kilometer unna
  • Stort utvalg av vannsportaktiviteter, spesielt kite-boarding
  • Spa sortiment i alle prisklasser
  • Shopping på nattmarkedene

    Meget prisgunstige Citin Loft Hua Hin (3-star) er fint hotell. Devasom Hua Hin Resort (4-star), Dusit Thani Hua Hin (4+), Putahracsa Hua Hin (5-star) og Wora Bura Hua Hin Resort and Spa (5-star) kommer alle meget høyt på Tripadvisor sin liste.

Vakre Hua Hin Beach ved soloppgang Hesteridning på stranden er populært blant barna. Hua Hin er veldig familievennlig Å ri på elefanter er en populær turistaktivitet i området Solnedgangen er praktfull på Hua Hin Beach
Artistisk utfoldelse ved et av luksushotellene i Hua Hin I Pranburi Mangrove Forest finnes det en bro hvor man kan gå på tur i en time. Flott opplevelse! Hua Hin Beach er ikke så befolket som andre strender i Thailand Sjømat er alltid på menyen i Hua Hin. I dette tilfellet blekksprut.