Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Koh Chang

Topp » Thailand » Sentral-Thailand » Koh Chang
Klikk på bildet for å se neste
  En av de eksotiske strendene på Koh Chang Neste 

Koh Chang

- Strender i paradis, frodig og relativt nyutviklet i Thailand

Koh Chang er Thailands nest største øy og en destinasjon på full fremmarsj. Fra å være en enkel hippi øy på 1990-tallet er Koh Chang i dag en velutviklet destinasjon med gode hoteller og infrastruktur på plass. Åpningen av Trat Airport (ekstern lenke) i 2003 samt stor politisk vilje for å løfte Koh Chang er årsakene til denne raske utviklingen.

Enkleste måten å komme seg til Koh Chang er fly fra Bangkok til Trat med Bangkok Airways (1 time) og deretter med buss og ferje til øya (45 minutter). Rimeligste måten er buss direkte fra flyplassen i Bangkok til Laem Ngop (5 timer) og derpå samme ferje.

Koh Chang er dekket av mye regnskog og småfjell. Øya er en av Thailands vakreste med sine kritthvite paradisstrender innrammet av palmer, korallrev og krystallklart hav. De beste strendene er på vestkysten og naturlig nok ligger majoriteten av hotellene der. Populære aktiviteter er jungeltrekking, matkurs, snorkling, kayakk og dykking.

Aana Resort & Spa (3+), FuramaXclusive Resort Aiyapura Koh Chang (4-star), Amari Emerald Cove Koh Chang (4-star) og Panviman Resort Koh Chang (4-star) er hoteller med god rating på Tripadvisor.


» Kart over Koh Chang
En av de eksotiske strendene på Koh Chang Fantastisk utsikt fra en av resortene på Koh Chang Snorkling er populært på Koh Chang En cafe på Koh Chang
Det finnes mange flotte resorter på Koh Chang Hva med å huske litt i strandkanten? Koh Chang er veldig frodig og grønt Resortene ligger langs nydelige strender og azurblått hav

Koh Cang (Ving)