Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Hawaii

Topp » USA » Hawaii
Klikk på bildet for å se neste
  Big Beach på Maui, Hawaii's nest største øy Neste 

Hawaii

Velkommen til et tropisk paradis

Hawaii - bare navnet lar drømmene fly avsted til frodige øyer med øde strender, sydhavsrytmer og svaiende palmer. Og slik er det i virkeligheten også, fordelt på over hundre øyer. Den mest kjente er Oahu, og det er også her hovedstaden Honolulu ligger.

Hawaii har et tropisk klima, med temperaturer på 28-32 grader året rundt. Nedbørsmengdene er jevnt fordelt utover året, men tørrest er det fra desember til mai. Pris på hoteller er da også noe høyere enn i de andre månedene. Særlig oktober-nobvember utmerker seg som prisgunstige reiseperioder. Havet er deilig, varmt og krystallklart hele året, og inviterer til herlig avkjølende bad i tropevarmen.

Hawaii passer like godt for familieferien som for bryllupsreisen. Alle vil finne roen enten det er livlige Waikiki Beach man bor ved, eller et av de mange resortene på mer eller mindre øde strender.

Kombiner gjerne to ulike øyer. Maui og Oahu er utmerkede destinasjoner. Svært forskjellige landskap men allikevel bare noen mil unna hverandre.

Big Beach på Maui, Hawaii's nest største øy Det er lett å se at Hawaii er vulkansk aktiv. Over alt stikker spisse topper opp fra havet Japansk hage. En stor del av befolkningen er av japansk opprinnelse Eventyrlige Rainbow Falls på øya Hilo
Krater fra Haleakala-vulkanen på Maui. Dette er nå en av øystatens mange nasjonalparker Hawaii har en energisk natur med store fargekontraster Tiki-statuer av tre og stein har stor betydning for polynesisk kultur, og finnes mange steder på Hawaii Fargerike blomsterkranser er kanskje selve symbolet på Hawaii