Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Oahu

Topp » USA » Hawaii » Oahu
Klikk på bildet for å se neste
  Hanauma Bay anbefales for sitt fantastiske undervannsliv Neste 

Oahu

Oahu er Hawaiifavoritten for alle

Oahu er, sammen med Maui, en av de mest populære øyene, og Hawaii's 3. største. Hovedstaden Honolulu er velkjent for de fleste, og det er i dette området de fleste turistene velger å bo.

Honolulu er en mangfoldig smeltedigel. Med sin beliggenhet nesten langt fra USA som fra Japan sier det seg selv at både innbyggere og turister kommer fra både øst og vest. Dette har også satt sine spor i form av et variert kjøkken og en spennende miks av asiatisk, amerikansk og polynesisk arkitektur og kultur.

Du skal ikke reise langt ut av hovedstaden før det ekte Hawaii viser seg i form av vakker natur, grønnkledde åser og mektige vulkaner. Selvfølgelig ispedd en rekke strender og badeviker rundt hele øya. Leiebil er en utmerket måte å oppdage Oahu på i eget tempo.

De fleste hotellene ligger ved Waikiki Beach, og her bor man i umiddelbar nærhet til både strand, shopping og uteliv.

Hanauma Bay anbefales for sitt fantastiske undervannsliv Oahu har mange flotte og langgrunne strender Prøv en fersk Piña colada, med lokal kokosnøtt og ananas Velkjente Waikiki Beach, langstrakt og finkornet strand med bra hoteller og livlig underholdning
På Oahu finnes mange gode surfeområder, både for nybegynnere og for de drevne Hula-dans er en viktig tradisjon. Dansen formidler fortellinger, fabler og myter Minnesmerke ved Pearl Harbor. Over 2400 mennesker mistet livet i angrepet i 1941 Hovedstaden Honolulu, med Waikiki Beach i forgrunnen