Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Honolulu

Topp » USA » Hawaii » Oahu » Honolulu
Klikk på bildet for å se neste
  Honolulu er hovedstad på Hawaii Neste 

Honolulu

Livlige Honolulu - Hawaiis gateway

Honolulu er hovedstaden på Hawaii, og ligger på øya Oahu. Byen er et perfekt utgangspunkt for en Hawaii-reise, og herfra tar man seg enkelt rundt på øya med leiebil eller kollektivtransport.

Turismen konsentrerer seg i hovedsak langs Waikiki-stranden, og det er her du finner det beste utelivet, de beste restaurantene og den beste shoppingen. Bor du her er alt i umiddelbar nærhet, og på kveldstid kommer virkelig kultur, musikk og dans til live i gater og på utesteder.

Waikiki-stranden er langgrunn, rolig og godt tilrettelagt for store og små. Området er barnevennlig og mange av hotellene ligger rett på stranden. Rimeligere hoteller ligger noen kvartaler opp i gatene, og er prisgunstige alternativer.

Ved å bo i Honolulu ligger Oahu for dine føtter med enkel tilgang til alle attraksjoner og steder som bør ses, både på land og i vann.

Honolulu er hovedstad på Hawaii Statue av Kong Kamehameha. Hawaii er den eneste staten i USA som tidligere har vært et kongedømme Byodo-In er et meget kjent tempel, og vel verdt et besøk. Tempelet ble bygget i 1968 og er en replika av et 900 år gammel tempel i Udo, Japan Waikiki Beach like utenfor Honolulu. Langs denne stranden bor de fleste som besøker Hawaii
Strendene er rene og velholdte, og veldig familievennlige Et morgenbad i det varme havet gir en perfekt start på dagen Prøv et surfekurs. Mange av strendene er i verdensklasse Kulturen på Hawaii er orientalsk-inspirert. Her er et kinesisk dragehode på en fiskeskute