Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Albena

Topp » Bulgaria » Varnakysten » Albena

Albena
Helt oppe i det nordøstlige hjørne av ca tre mil nord for ligger Albena, bulgarernes ferieby. Byen ble faktisk planlagt og bygget som en ren ferieby. Den ble åpnet i 1969 og turistsesongen er mai til ut august.

I Albena er det grønt og velordnet.Har du lyst til å ta deg en spasertur finner du flotte løyper i skogsområdene rundt Albena. Stranden er et eventyr på denne destinasjonen og passer bra for barnefamilier. Stranden er langgrunn og egner seg godt for barnelek. Desuten er den flott for deg som bare vil slappe av. Men blir du rastløst, kan du jo ta bena fatt og få deg en trimtur de kilometeren stranden strekker seg både sørover og nordover.

Når du kommer til Albena blir du møtt av en vennlig atmosfære. Det fins et blandet tilbud av aktiviteter. På dagen fylles strendene av diverse vannsporter, tennis og ridning. Dessuten har de et stort innendørs sportsentrum. For barnefamilier fins det flere lekeparker og et mindre fornøyelsesfelt.

Flere av restauranter tilbyr alt fra spaghetti med kjøttsaus til spennende gryteretter og velkjente bulgarske viner. Natte- og fornøyelseslivet er litt roligere enn i Varna, men det fins flere barer og uteserveringer med underholdning.