Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Cuba

Topp » Cuba

Cuba
Cuba er kontrastenes øy. Her møter du en spennende kultur og historie som blandes med salsa og mamborytmer fra de vestindiske øyer. Strendene på Cuba er fantastiske med kritthvit karibisk sand. Man kan kombinere sin ferie med både storby og bad, eller en rundreise.
Kart Cuba
Havana
Havana er Cubas hovedstad med en nesten magisk atmosfære. Havana er kanskje mest kjent for sine gamle amerikanske biler og sine Havana-sigarer, men det fins så mye mer. Kulturen og livsgleden blomstrer i kontrastenes by. Havnepromenaden El Malecon strekker seg 8 km og er den naturlige møteplassen for alle nasjonaliteter. Om kvelden når mørket faller, åpner Havanas mange salsaklubber og barer der folk samles for å omgås.
» Bilder og kart fra Havana

Varadero
Varadero er et tropisk paradis på Cubas nordre del med 11 km lang fantastisk sandstrand. Stedet er som skapt for late og avslappende dager i solen, og det fins mange interessante aktiviteter. De store hotellene i Varadero ligger side om side med små enkle hytter. Dersom man ønsker litt aktivitet, fins det flere ulike vannsporter å velge mellom. I Josone Park, som er et grønt naturområde, fins det flere bra restauranter og en delfinpark. Det fins også muligheter for å svømme med delfiner. Det koster en del, men er en uforglemmelig opplevelse. Den tropiske jungelen i Varadero tilbyr spennende utflukter ved kysten, snorkling, dykking, og båt-helikopterturer til små nærliggende øyer nesten daglig. Kvelds- og nattelivet foregår mest inne på hotellområdene.

Havana ligger ca 2 timers biltur fra Varadero, og transfertiden fra flyplassen er ca 2,5 timer.


» Bilder og kart fra Varadero

Havana | Varadero