Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Bur Dubai

Topp » De forente arabiske emirater » Dubai » Bur Dubai

Bur Dubai

Turistvennlige Bur Dubai

Bur Dubai er en moderne bydel sammenlignet med Deira. Her finnes en rekke hoteller og kjøpesentere og dette området er også Dubais finansielle og administrative sentrum. Hotellene i dette området er rimeligere enn i f.eks Downtown Dubai og ved Jumeirah Beach, og mange av de store hotellkjedene har hotell på begge plasser. De fleste større hotellene har flotte utearealer og som regel takterrasse med svømmebasseng slik at man kan ta et forfriskende bad etter en dag ute i solen.

Av attraksjoner i nærheten er Dubai Museum det mest kjente, og et hyggelig og hovedsaklig utendørs museum som viser byens slik den en gang var og frem til i dag.

Reiser du på budsjett og vil ha mest mulig igjen for pengene, er Bur Dubai et utmerket sted å bo i.


Downtown Dubai

Moderne bydel med verdens største kjøpesenter

Downtown Dubai er et av Dubais nyere områder, mellom Jumeirah Beach og Bur Dubai. Her er flere av verdensrekordene plassert, både verdens største kjøpesenter, verdens største fontene og skyskraperen Burj Khalifa som per 2014 fortsatt er verdens høyeste bygning med sine 829 m.o.h. Disse ligger samlet og kan enkelt besøkes samtidig. Finn en hyggelig uterestaurant og nyt fonteneshowet som spiller synkront til kjente og kjære musikkfavoritter hver halvtime.

Downtown Dubai ligger i innlandet, men fortsatt kun ca 10 minutter fra Jumeirah Beach, og det koster ikke mer enn rundt 20 kr med taxi rett til stranden. Flyplassen ligger også i kort avstand herfra, og hvis du trives i et pulserende sentrum nære shopping og uteliv er dette området å bo i. Bur Dubai og Deira er roligere områder som fortsatt ligger ganske nære Downtown Dubai.


» Bilder og kart fra Downtown Dubai

Downtown Dubai