Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Paris

Topp » Frankrike » Paris

Paris
Det er mange som har Paris som sin favorittby. Det er lett å forstå, for denne byen har alt; kunst, kultur, fantastiske bygninger, museer og ikke minst bra shopping. Mange av verdens beste motehus har sitt hovedkontor her. Paris er uten tvil en av Europas og kanskje en av verdens mest romantiske byer. Det er mange severdigheter man må få med seg når man er i Paris; Eiffeltårnet, Champs-Elysées, Sacre-Coeur, Notre Dame, Triumfbuen, Louvre for å nevne noen. Byen har mange fantastiske restauranter og caféer, og et variert og spennende natteliv. Paris har en meget spesiell atmosfære som må oppleves!

Det er enkelt å reise rundt i Paris med metroen, de fleste severdighetene er i gangavstand fra en metrostasjon.

Mange tar også turen til Disneyland Resort Paris som ligger 30 øst for byen. Hit reiser man enkelt med tog. Disneyland er en opplevelse for både barn og voksne. Det fins tre større flyplasser i Paris, Beauvais (BVA) ligger ca 85 km fra sentrum, Charles de Gaulle (CDG) ligger ca 23 km fra sentrum og Orly (ORY) ligger ca 14 km fra sentrum, og her går det flybuss, tog og taxi til sentrumMontmartre/Sacre Coeur
Montmartre er en bydel i den nordlige delen av Paris, i 18. arrondissement. Montmartre-høyden er på 130 meter og den høyeste i Paris. Her ligger basilikaen Sacre Coeur med utsikt utover hele Paris.

Montmartre er et sentrum for kunstnere og bohemer. Kunstnere som Monet, Picasso og Van Gogh har bodd og arbeidet her.

Dette er også et livlig område med mange utesteder. Her kan du besøke berømte Moulin Rouge som er kjent for sine frekke og fargerike danseshow.


» Bilder og kart fra Montmartre/Sacre Coeur

Montmartre/Sacre Coeur