Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Agia Marina

Topp » Hellas » Kreta » Agia Marina

Agia Marina
På nordvestkysten av ligger den lille landsbyen Agia Marina. Langs hele den ni kilometer lange kyststripen fra og vestover ligger feriestedene som perler på en snor. Hver og en har sitt eget særpreg. I Agia Marina er det en rolig atmosfære med tavernaer, restauranter og hoteller av ulik størrelse.

Med langgrunne og flotte sandstrender blir dette et ypperlig feriested for alle aldre. Fra stranden har du utsikt ut til Theodorou øya som i dag er et reservat hvor kri-kri-geita beiter fritt.

Vil du ta bena fatt en dag, er en tur til det gamle tempelet "bak" landsbyen verd et besøk. I lille Agia Marina ligger det fire kirker som hver især har sin unike historie. Fra Agia Marina kan du "hive" deg med på et av de mange turisttogene på hjul og oppleve mange koselig greske landsbyer på innsiden av kysten. Dessuten er det et utall av organiserte utflukter med turbusser å velge mellom for å utforske Kreta.

Mange av de familidrevne tavernaene byr på god gresk mat. Utelivet på kvelds- og nattetid har noe og by for enhver smak. Musikkbarer og nattklubber sørger for at alle kan ha det hyggelig.

Agia Marina - Kreta - Svensk