Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Naxos

Topp » Hellas » Naxos

Naxos
Naxos har noen av Hellas' beste strender, krystallklart turkis vann og har en vakker frodig natur. Det er en hyggelig atmosfære som møter deg på Naxos og øya har noe for alle smaker og aldre. Naxos har gode bussforbindelser og det er enkelt å komme seg rundt på øya.

Når man flyr til Naxos lander man på Santorini og så er det transfer med båt til Naxos. Transferen kan ta ca 4-6 timer avhengig av sesong og vær. Det kan forekomme ventetider og tidsendringer.


Naxos by
Naxos by er den største byen på Naxos og er et naturlig sentrum for øyas innbyggere og turister. Ved byens imponerende borg, "Kastro", brer gamlebyen seg ut med sine svingete smale gater og vakkert blomstrende Bouganvilla. Her er det mengder av koselige tavernaer og hyggelige butikker.

På Naxos er det fine langgrunne strender og gyllengul sand som både voksne og barn setter pris på. Ønsker man litt mer liv finnes det også vannsportsaktiviteter å velge mellom. Ønsker man å være litt på egenhånd så kan man ta seg en tur litt utenfor byen der det er mindre badeviker og en del av disse er nudiststrender. Langs stranden som ligger midt i byen er det et utvalg av sjarmerende tavernaer, barer og her trives ung som gammel.

Det er ingen flyplass på Naxos. Man flyr til Santorini og så videre med båttransfer til Naxos. Transfertiden varierer og avhenger av sesong, vær og båttype, men tar gjennomsnittlig ca 4 timer.


» Bilder fra Naxos by

Agia Anna
Agia Anna ligger ca 8 km utenfor Naxos by. Her er det mange fine hoteller og pensjonat, og de fleste ligger bare et stenkast fra den fine stranden som er en av Naxos mest populære. Dagene tilbringer man mer enn gjerne på den fine sandstranden. Rett ved stranden ligger det flere koselige tavernaer og en del barer, mange med bord og stoler rett i sanden. Nattelivet kan bli livlig under høysesongen.

Populære Agia Anna og Agia Prokopios er stort sett sammenvokste til en by.


» Bilder og kart fra Agia Anna

Naxos by | Agia Anna