Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Paros

Topp » Hellas » Paros

Paros
Paros tilhører øygruppen Kykladene og er en sjarmerende og genuin øy med fine strender. Tradisjonelt sett er dette ei velkjent øy for "øyhopper" på grunn av veldig gode båtforbindelser både til fastlandet og de andre øyene i området.

Øyas mange strender innbyr til riktig å nyte ferien. her kan du delta på mange ulike vannaktiviteter. Snorkling er virkelig anbefalt for denne kyststrekningen.

Paros har flere småbyer og nydelige landsbyer. Hovedstaden, Parikia,har et malerisk bysentrum og innbyr til handel i store og små butikker, samt et godt måltid i en av de koselige tavernaene. Dessuten er øya kjent for å være ungdomsøy med et pulserende natteliv i Parikia.

Tempoet ellers på øya er relativ rolig. For å komme ut til Paros tar man båt da flyene lander på Santorini. Transfertiden til Paros er ca 4 timer.


Naoussa
Naoussa ligger vakkert til i en vik ca 10 km øst for øyas hovedstad, Parikia. Naoussa er en sjarmerende fiskeby med små hvitkalkede hus, fargeglade båter og svingete stenbelagte smug. Langs gaten i havnen ligger båtene på den ene siden og små tavernaer på den andre. Mange av tavernaene er ouzerier og det er her grekerne drikker sin ouzo og spiser småretter mezedes. I Naoussa er det en avslappet atmosfære og det er et godt utvalg av restauranter, barer og nattklubber. Byen har foreløpig ikke store mengder turister.
» Bilder fra Naoussa

Naoussa