Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Indonesia

Topp » Indonesia

Indonesia

Eksotiske Indonesia, et uoppdaget paradis

Indonesia er en demokratisk republikk, som med sine over 18.000 øyer er av verdens mest folkerike land. Til tross for dette er svært store deler av øyriket både ubebodd og urørt. Her finnes hele 167 vulkaner som fremdeles er aktive. Det rike jordsmonnet dette er med på å skape har gitt et svært variert dyre- og planteliv, og gjør det til et mekka for natur- og dyrefrelste. Indonesia har fire store sentrale øyer; Java, Sumatra, Bali og Lombok, hvorav de to sistnevnte er de med mest turisme. Begge øyene har egne internasjonale flyplasser, og særlig Bali har et godt utbygget rutenett. Fra Norge kan man reise til Bali med bare ett flybytte underveis. Landet ligger på Ekvator, og har et tropisk klima med stabile temperaturer på 28-32 grader hele året. Den tørreste sesongen er fra april til oktober,men ulike øyer kan ha lokale variasjoner. Populære aktiviteter i Indonesia er dykking og snorkling, surfing, sykling og fotturisme. Landet er fremdeles blant de rimeligste i Sørøst-Asia, og man kan både spise og leve bra for en billig penge. Lunsj for to trenger ikke koster mer enn 30 kr.


Opplev Indionesia


Gili Islands

Gili-øyene - et lite stykke paradis

Gili-øyene er 3 paradisøyer like utenfor Bali. Her er det Robinson Crusoe-atmosfære, med krystallklart vann, kritthvite strender og svaiende palmer. Øyene ligger ca 15 km fra Bali, og en utflukt hit anbefales varmt. Len deg tilbake, lukk øynene og nyt stillheten og bølgeskvulpet.

Gili Trawangan er den største og mest utbyggede av øyene, men fortsatt bare 8 km i omkrets. Her er sykkel beste fremkomstmiddel og en tur rundt øya er en fin aktivitet å gjøre for hele familien.


» Bilder fra Gili Islands

Bali

Rimelig luksus på vakre Bali

Bali er en stor øy i Indonesia, og er landets mest kjente turistmål. Øya er svært frodig, og med sin beliggenhet ca rett på Ekvator, er klimaet stabilt hele året. Det er mest nedbør i desember, og minst på sommeren. Juli er derfor en fin måned å reise til Bali på, men selv i de mer regnfulle månedene går det fint an å reise. Det er mye å se og oppleve, og mange utfluktsmuligheter både på Bali og til nærliggende øyer. Lombok og Gili-Øyene er de mest kjente.

Foruten opplevelser og utflukter utenfor hotellene, er selvsagt spa og velvære både populært og billig på Bali. Her kan du nyte deilige massasjer og behandlinger for en hyggelig pris. Spa tilbys på de fleste større hoteller og i turistområdene ellers på øya. Yoga er også en populær aktivitet, og mange instruktører tar sine utdannelser nettopp på Bali.

Du kan reise til Bali både med vennegjengen, på bryllupsreise, med barn og alene. Kuta Beach er et livlig område med mange backpackere og en ung atmosfære. Nusa Dua, Jimbaran og Seminyak er roligere områder med mange luksuriøse hoteller og en avslappet stemning.

Prisnivået på Bali er lavt, og selv de virkelig flotte hotellene har ofte gode priser. Det er meget billig å spise og leve her, og dette gjør Bali til et meget prisgunstig reisemål.


» Bilder fra Bali

Lombok

- Balis autentiske "lillebror" Lombok.

Lombok er en stor øy ca 25 km fra Bali, og hit kan man enkelt ta seg med både fly og ferge.

Lombok er på mange måter slik Bali var for et par tiår siden, og mange velger å kombinere et opphold her med et opphold på Bali.

Gili-øyene like utenfor Lombok er også vel verdt et besøk.


» Bilder fra Lombok

Gili Islands | Bali | Lombok