Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Dubrovnik-kysten

Topp » Kroatia » Dubrovnikkysten » Dubrovnik-kysten

Dubrovnik-kysten
Adriaterhavets perle blir ofte byen kallt. Dybrovnik ligger ved fotendene av Biokovofjellene med ansiktet vendt mot Adriaterhavet. Byen er omringet av en nydelig og frodig natur, og kystlinjen har flotte strender og et mylder av småøyer. Det er slettes ikke rart at denne perlen av en by har blitt et svært populært feriested.

Dubrovnik er en historisk vakker by og ble satt på UNESCO`s verdensarvliste allerede i 1979. Dubrovnik by omgis av en stor ringmur. Det er virkelig et "must" å legge en spasertur på toppen av denne bymuren. Byen har massevis av sjarm og et herlig folkeliv. Blandingen av brostensgater, torg, trange smug og caféer gjør at det fins noe nytt å oppdage rundt hvert gatehjørne. Det er ren nytelse å gå rundt i byen og kjenne den avslappende atmosfæren. Her bør du virkelig prøve sjømaten som er en riktig delikatess og regnes som en spesialitet i området.

På begge sider av byen finner du fine strender men ingen av dem er rene sandstrender. Fra havnen kan du bli med på båtturer ut til en av supre småøyene langs kysten.

Mange av hotelldestinasjonene ligger på utsiden av byen. Men det er god offentlig transportsytem med gode bussforbindelser.

Vandring i Dubrovnik