Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Makarska

Topp » Kroatia » Splitkysten » Makarska

Makarska
Ved fotenden av Biokovo-fjellene ligger en seks mil lang vindunderlig kyststrekning. Småbyen Makarska ligger omtrent midt på denne kyststripen. Her kan feriegjestene nyte en vidunderlig natur med et turkisblått og krystallklart Adriaterhav som vasker inn over nydelige strender. Du kan spasere og sykle i pinjeskoger mens fjellene beskytter for vind og vær.

Makarska er den største av småbyene på denne feriekysten men har virkelig greid å bevare sin unike sjarm. Fra sentrum kan du ta en spasertur langs en nydelig strandpromenade som ender opp ved Donja Luka stranden. I selve sentrum er det et yrende liv med mange restauranter og kafeer hvor du både kan spise godt og beskue bylivet. Her kan du gjøre hyggelige handler i en av gamlebyens små og koselige butikker.

Makarska har virkelig noe for alle i familien. Om du vil finne på noe annet enn strandaktiviteter så har du flere muligheter. Her kan du være med på båtturer til maleriske øyer, sykkel- eller rideturer, besøk til historiske steder eller gå på tivoli i byparken.