Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Zadarkysten

Topp » Kroatia » Zadarkysten

Zadarkysten
Området rundt Zadar

PAG
Pag er en øy i det nordlige Adriaterhavet og er Kroatias femte største øy. Øya har ca 8000 innbyggere og har to byer, Pag og Novalja i tillegg til flere mindre tettsteder. Byen Pag har et rikt utvalg av gamle monumenter, kulinaiske herligheter og en magisk vakker stein natur. Her finnes et bra utvalg restauranter, lokale delikatesser, kafeer og barer. Det er også et bra utvalg hotell og leiligheter i alle prisklasser. Den flotte gamlebyen i Pag ligger en kilometer sør for sentrum. Av de mange tusen øyene i Kroatia er Pag den som skiller seg mest ut utseendemessig. Øya Pag er kjent som en av de mest solrike øyene i Adriaterhavet med over 2500 soltimer i året. Nærmeste flyplass er Zadar som ligger ca 51 km unna.
» Bilder og kart fra PAG

PETRCANE
Petrcane er et idyllisk lite feriested, en landsby med en havn i bukta med samme navn, bare 12 km fra Zadar. Havnen er godt beskyttet og mindre yachter kan legge til kai. Her finnes mange forskjellige overnattingsmuligheter, hoteller, leiligheter og turistlandsby. Strendene består av småstein og svaberg som er tilrettelagt for standliv. En tett forfriskende furuskog strekker seg langs hele stranden. Gastronomientusiaster kan nyte delikatesser fra denne regionen så vel som dalmatiske retter.
» Bilder og kart fra PETRCANE

Zadar
Zadar er en kroatisk by som ligger i Dalmatia ved Adriaterhavet. Zadar har en lang historie, vært bebodd i over 3000 år, har en rik kulturarv og er en by for turisme. Her finner du et bra utvalg av hotell og annen innkvartering. Her kan du kombinere historie, fascinerende natur og bygninger med de krav som en moderne reisende har. Zadar er en by med god plass for forgjengere og her kan du spasere langs de brosteinsbelagte gatene som blir en vandring gjennom historen men også en opplevelse av det moderne livet i byen. Ta en pause på en av de mange restauranter, kafeer eller kaffebarer. Mange bra lokale delikatesser. Du kan også gå på konsert, besøke teater museer og utstillinger. Fergeleiet og den nye turisthavnen for båter ligger på den nye Gazenica port som er ca 3 km fra sentrum av byen.
» Bilder og kart fra Zadar

Biograd na moru
Biograd na moru er et kjent og meget populært feriested i Kroatia beliggende på midten av Adriaterkysten og ca 30 km fra Zadar. Sentrum av byen ligger på en liten halvøy som er omgitt av porter og en lang promenade langs sjøen. En velstelt promenade gjennom en furuskog fører til en av de vakreste strendene ved Adriaterhavet, the sandy bay of Soline. Langs promenaden finner du flere kafeer, barer, snackbarrer og en lekeplass for barn. Andre aktiviteter tilbys også, som vannsklier, vannsport og en morsom park. Bra utvalg av hotell og leiligheter til leie.
» Bilder og kart fra Biograd na moru

PAG | PETRCANE | Zadar | Biograd na moru