Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Maldivene

Topp » Maldivene

Maldivene

Maldivene - et magisk øyparadis

Maldivene er en øygruppe i det Indiske Hav, bestående av ca. 1200 øyer fordelt på ulike atoller (Koralløyer).

Hovedstaden Male, samt flyplassen med samme navn ligger også på hver sine små øyer, og her er sjøfly og speedbåt beste fremkomstmiddel. Når man lander på flyplassen er det slik man kommer seg ut til de forskjellige resort-øyene. Å ankomme paradisøya med sjøfly er en opplevelse i seg selv.

På grunn av den gunstige beliggenheten kan man reise til Maldivene året rundt. Klimaet er tropisk, stabilt mellom 25-32 grader.

De fleste forbinder Maldivene med bryllupsreise og parferie, men det er også godt tilrettelagt for familier og barn. Mange hoteller tilbyr barnepass, og i tillegg et godt utvalg av aktiviteter for store og små. Spa av høy kvalitet tilbys selvsagt også. Verken store eller små vil kjede seg.

Livet under vann er fargerikt og spennende, og Maldivene er verdenskjent for sine fantastiske korallrev.

Det kan være lurt å inkludere noen måltder på en slik reise, fra halvpensjon til all inclusive. Prisene på mat og drikke er i ofte tilnærmet norske, men da er også kvaliteten meget bra.

Stabilt vær, personlig service, gjestfrhet og fantastiske strender er gode nøkkelord. Maldivene er en vinner enten man vil på en romantisk bryllupsreise eller avslappet familieferie.

Bestill reise til Maldivene

Her kan du søke for å finne de beste prisene til din drømmereise til Maldivene