Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

St. Julian's

Topp » Malta » St. Julian's

St. Julian's
Innerst i en bukt på østsiden av øya, litt nord for hovedsatden , ligger St.Julians. Byen er oppkalt etter skytshelgenen ved kallenavn "Julian den fattige". I dag er byen en av store feriebyer. Her storkoser feriegjester seg fra hele Europa i sommersesongen som strekker seg fra mai til september.

Byen er en av de viktige historiske stedene på øya. I løpet av det siste århundre har byen vært en viktig fiskerlandsby.Du kan ta deg en god spasertur langs sjøen til Paceville og oppleve det unike båtmiljøet med fargerike båthus og de spesielle malteserbåtene.

St.Julians har en vindurlig,panoramisk utsikt blant annet over til Valletta. I bykjernen finner du idylliske bougonvillakledde kafeer og restauraner. Ved siden av denn idyllen finner du også et yrende og pulserende moderne byliv med handlegater og handelsliv.

Strandlinjen til Gzira er det rene paradis for fotturister. Her ligger gode oppmerkede stier med de mest spektakulære utsiktspunkt.Rutene ligger oppe på på høydedraget mot havet. Det er ingen strender i St Julians, men du går ned fra klippene via trapper til det krystallklare vannet eller så bader man i hotellenes bassenger.

I høysesongen er St Julians et fornøyelsessentrum med mange turister og et intensivt natteliv med høy puls. Her finns det mange barer og et bredt tilbud av restauranter.