Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

St. Paul's Bay

Topp » Malta » St. Paul's Bay

St. Paul's Bay
Dette er Maltas største, eldste og kanskje mest populære turiststed. Fra begynnelsen var dette som mange andre av Maltas steder, en fiskerby. Nå er det en velfungerende turistby med mange forskjellige fasiliteter. St Pauls Bay har som turiststed vokst sammen med Bugibba og Qawra lenger nord. Det er ingen sandstrender, her bader man fra klipper, noe som gjør at vannet er dypt. I dette området kan du delta på ulike vannsportsaktiviteter, og om sjøen er rolig er det perfekt for snorkling og dykking.

Det er et stort utvalg av restauranter med såvel lokale som internasjonale menyer. Det er et behagelig natt- og fornøyelsesliv med mange barer og nattklubber å velge mellom.

St Pauls Bay er et godt utgangspunkt for en rekke utflukter. Om en ønsker variasjon i shopping, uteliv og restauranter tar en taxi deg til St Julians og Sliema på ca. 15 minutter. Det er også gode bussforbindelser i området. Flere flotte strender finnes helt nord på øya, som f.eks i Mellieha og Golden Bay. Hovedstaden Valletta er alltid verd et besøk. Andre utfluktsmål kan være Blue Grotto, Dingli Cliffs eller Hagar Qim.