Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Faro

Topp » Portugal » Algarvekysten » Faro

Faro
Faro er regionhovedstad på, og byen har snaut 60000 innbyggere. Byen har en sjarmerende gamleby, et universitet, havn, jernbanestasjon og marina.

Store deler av den gamle bydelen har bilfrie og koselige smågater med et yrende folkeliv. Her ligger spennende butikker, små kafeer og gode restauranter side om side. Ønsker du flere shoppingalternativer så ligger blant annet shoppingsenteret Jumbo rett på utsiden av bykjernen.

Flere av de severdige bygningene ligger i den gamle bydelen. Om du hever blikket på rusleturen og fokuserer på tårn og takkonstruksjoner, vil du oppdage at dette er et område hvor storken bygger sine gigantreder.

Litt vest for selve båthavna kan du bli med på båtturer ut til de nærliggende strendene som ligger i naturskjønne områder langs kysten. En annet alternativ er å bli med en av småbåtene ut i de vakre våtmarksområdene. Velger du landeveien ut til hovedstranda går den gjennom ca 5 km med våtmarksområde, men det er verdt turen. Stranda er 6 km lang, har hvit sand, og er utmerket for surfing og andre vannsportsaktiviteter. Her finner du også et godt utvalg av restauranter og andre tilbud.

Flyplassen ligger ca 4 km vest for byen.