Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Fuerteventura

Topp » Spania » Fuerteventura

Fuerteventura
Fuerteventura er solens og vindenes øy, og det er en avslappet stemning. De fleste strender er milelange og brede med hvit finkornet strand. Det krystallklare vannet gir fine muligheter for å dykke, og den behagelige vinden er perfekt for windsurfing.

Fuerteventura passer for alle. Her fins det sol & bad, mange ulike sportsaktiviteter, og mer adskilte steder for dem som vil komme bort fra hverdagens stress. Fornøyelseslivet på Fuerteventura er forholdsvis rolig og konsentrert til turistområdene.

Kart Fuerteventura

Puerto de Rosario, Fuerteventuras hovedstad


Corralejo
Corralejo ligger på den nordlige delen av Fuerteventura, og har en genuin spansk atmosfære med et rolig tempo. Utenfor byen ligger øyas kanskje beste strender med kritthvit sand, og godt med plass. Det fins mange aktiviteter å velge mellom for en dag på stranden, dykking, snorkling, windsurfing, surfing og seiling er noen av dem. I den lille havnen i Corralejos fins det flere trivelige og bra restauranter, med et variert tilbud av blandt annet fisk & skalldyr og tapas. Fornøyelseslivet i Corralejo er fokusert rundt barliv, her fins det barer for alle smaker, alt fra jazz til rockebarer.
» Les mer om Corralejo

Caleta de Fuste
Caleta de Fuste er en perfekt ferieby for barnefamilier, og de som vil ha en rolig og avslappende ferie. Stranden er langrunn og den lange muren langs stranden skjermer mot vinden.

Caleta de Fuste har flere navn som blir brukt: El Castillo, Caleta, og Costa Caleta. Dette har ført til litt forvirring hos enkelte turister som tror at dette er forskjellige steder og ønsker å besøke de ulike stedene.

Det er ikke langt fra flyplassen til Caleta de Fuste og flytrafikken kan virke forstyrrende. Det tar ca. 20 minutter med lokalbuss til hovedstaden Puerto Del Rosario.


» Les mer om Caleta de Fuste

Las Playitas
Den opprinnelige delen av Las Playitas er en liten, kanarisk fiskerlandsby med rolig atmosfære. Her finner du en liten havn, og noen få restauranter og barer. Stranden har sort vulkansand og rolig vann.
» Les mer om Las Playitas

Costa Calma
Costa Calma, den rolige kysten, er et perfekt velordnet feriested. Her kan man nyte sol & bad og koble av og nyte alt i sin egen takt. Stranden strekker seg langs hele kysten, så her fins det godt med plass for soldyrkere. Sanden er finkornet og gyllengul. På stranden fins det flere ulike vannsporter å velge mellom. Kveldene kan man tilbringe på en av de hyggelige restaurantene og nyte den stille og avkoblende stemningen.
» Les mer om Costa Calma

Nuevo Horizonte
Her er det et rolig og avslappende tempo, med et begrenset tilbud av restauranter og butikker. Nabobyen El Castillo ligger et par kilometer bort, med et større tilbud av restauranter og shoppingmuligheter. Her kan man nyte livet på noen av de hyggelige restaurantene, eller ta en drink på en bar. Det er enkelt å komme seg mellom stedene, det går minibusser og taxi. Vil man spasere, tar det ca 30 minutter å gå mellom Nuevo Horizonte og El Castillo. Den fine sandstranden ligger i El Castillo.
» Les mer om Nuevo Horizonte

Jandia
Jandia ligger på Fuerteventuras sydspiss, og er egentlig navnet på halvøya Jandia. I den vestre enden av området ligger Morro Jable, som er en kanarisk fiskerlandsby og en havn som anløpes av fergen til Gran Canaria.

For øvrig er Jandia et moderne feriested med sol og hav med mange bra og bekvemme boalternativer. Stranden er enorm og strekker seg flere mil langs kyststrekningen. Dette er surferes og soldyrkere sitt eldorado.

Her kan du delta i ulike vannsportsaktiviteter. Atmosfæren er rolig og avslappende og du kan nyte god mat og drikke i en av de mange hyggelige restaurantene.


» Les mer om Jandia

Corralejo | Caleta de Fuste | Las Playitas | Costa Calma | Nuevo Horizonte | Jandia