Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Maspalomas

Topp » Spania » Gran Canaria » Maspalomas

Maspalomas
Maspalomas kan tilby den fineste stranden på hele Gran Canaria. Den er ca 4 kilometer lang og strekker seg fra Faro fyr til Playa del Ingles. Stranden har finkornet og gyllengul sand. Dette skyldes at bølgene i havet skyller inn med tonnevis av finmalt korallsand fra bunnforholdene utenfor.Rett på innsiden av strandlinjen ligger et fantastisk sanddynelandskap som i 1982 ble erklært naturreservat. Her ligger sanddynen opp til ti meter høye og skifter fasong fra år til neste på grunn av ulike vindretninger.

Du har flere shoppingsentre å velge mellom i området. Det største og mest kjente er Faro 2, med butikker, barer og restauranter. Om du bruker bil er handlesentrene i San Fernando et godt alternativ. Maspalomas har også sin egen markedshall med et tilstøtende markedsområde. Her er det yrende liv flere dager i uka.

Underholdningsaktiviteter for hele familien finner du mange av i Maspalomasområdet. Palmitos Park er en nydelig dyrepark med hovedvekt på fugler. Store deler av parken brant ned i den store øybrannen sommeren 2007 men er fullt ut restaurert i dag. Aqua Park (badeland) frister med mange morsomme sklier og aktiviteter og er et eldorado for både lekne barn og voksne. Nede på slettelandet i Maspalomas finner du et stort tivoli.

Maspalomas ligger i St.Bartolome kommune.Vil du utforske området noe mer kan det være lurt å ta veien opp gjennom dalen til Fataga og videre til småbyen St.Bartolome. På veien opp til Fataga finner du "El Mundo Aborigen" (urbefolkningsmuseet). Her har de bygget opp et stort område hvor de viser hvordan urbefolkningen bodde og levde

Avstanden til flyplassen er ca 30 km.


Sanddynene