Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Ibiza

Topp » Spania » Ibiza

Ibiza

Ibiza tilhører Spania og er kanskje mest kjent som "partyøy". Her er det et mye omtalt festliv som jetsetere og wannabees gjerne deltar i. Mange av de menneskene som samles her har et åpent og liberalt syn på livet, ingenting er merkelig eller annerledes. De største partystedene er San Antonio og Ibiza by, her er det ekshibisjonisme, tempo og show. Her vil man se og bli sett.

Men Ibiza er mer enn bare party. Utenfor partystedene er det betydelig roligere tempo og reiser man til den vakre landsbygden ser man spor av det gamle Ibiza. Man kan ta båtturer til småøyene Isla Verde og Isla Ispardell utenfor kysten, eller besøke småbyene i innlandet med genuine smug og torg.

Hvis eller når man har fått nok av "partyøya" kan man ta en ferge til naboøya Formentera. Denne lille øya er vakker og rolig med fine kritthvite strender og blågrønt hav.

Kart IbizaIbiza By
Ibiza By er en internasjonal, glamorøs og eksklusiv turistby med mengder av trendy barer og diskotek. Det er her man ser de oppkledde og utkledde kjendisene og menneskene. Her er fornøyelseslivet preget av det eksklusive og luksuriøse.
» Bilder og kart fra Ibiza By

Puerto San Miguel
Puerto San Miguel har en bred sandstrand, omgitt av klipper. Populært blant familier og par som søker fred og ro. Rett i nærheten fins C'an Marça-grottene, en viktig severdighet.
» Bilder og kart fra Puerto San Miguel

Portinatx
Portinatx er en liten badeby, ideell for familier, og kjent som et av Ibizas vakreste steder, med tre gode langgrunne sandstrender å velge mellom.
» Bilder og kart fra Portinatx

Playa den Bossa
Playa den Bossa har noe for alle. Her finner du Ibizas lengste strand, godt egnet for barn. Byen har et livlig uteliv, med et stort utvalg av barer og underholdning.
» Bilder og kart fra Playa den Bossa

Santa Eulalia
Santa Eulalia er Ibiza's tredje største turiststed, og er et populært reisemål for familier og de som vil ha en rolig ferie. Her finner du en bred barnevennlig sandstrand, med en vakker strandpromenade omkranset av palmetrær. Santa Eulalia har lenge vært kjent som øyas gastronomiske og kulturelle sentrum. Her finner du noen av øyas beste restauranter, kunstgallerier og en eksklusiv marina. Det fins utmerkede barer her også, men nattelivet kan ikke sammenlignes med det du finner i Ibiza By eller San Antonio.
» Bilder og kart fra Santa Eulalia

San Antonio
San Antonio var tidligere en liten fiskerlandsby, men ble mer utbygt på 60-tallet da Ibiza ble etablert som et populært turiststed. Her er det virkelig full fart, og i gatene er det fullt av engelske, tyske og skandinaviske partysugne ungdommer. Fornøyelseslivet er forholdsvis enkelt og folkelig i San Antonio sammenliknet med Ibiza By som anses for å være mer sofistikert. Det går busser mellom San Antonio og Ibiza By døgnet rundt.
» Bilder og kart fra San Antonio

Cala Llonga
Dette er en komplett liten badeby, med en flott, bred og langgrunn sandstrand i en vakker bukt omgitt av furuskog. Cala Llonga er spesielt populær for familier. Her fins noen mini-fornøyelsesparker, og på stranden er en fantastisk lekeplass bygd i tre. Det fins et rikelig utvalg rimelige og hyggelig cafeer og barer.
» Bilder og kart fra Cala Llonga

Figueretas
Figueretas er en liten forstad beliggende mellom Ibiza By og Playa den Bossa, med en internasjonal miks av lokalbefolkning og turister. Stranden er fin, og det fins et godt utvalg av cafeer, barer og restauranter i hele området.
» Bilder og kart fra Figueretas

Cala Gracio
Dette er en liten strand et par km nord for San Antonio.
» Bilder og kart fra Cala Gracio

Ibiza By | Puerto San Miguel | Portinatx | Playa den Bossa | Santa Eulalia | San Antonio | Cala Llonga | Figueretas | Cala Gracio