Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Lanzarote

Topp » Spania » Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote er en velbevart øy, med stilfulle bygninger og velholdt beplantning. Landskapet er sterkt preget av at Lanzarote er en vulkanøy. Bl.a fins det flere grotter og lavasletter. Besøker man nasjonalparken Timanfaya er det mange restauranter som tilbereder mat direkte i eller på det varme fjellet. Dersom man vil ta seg rundt på egenhånd i nasjonalparken kan man gjøre det til fots, eller hvorfor ikke leie en kamel?

Lanzarote tilbyr mange spennende utflukter, og vil man reise rundt på egen hånd så anbefales leiebil. I Costa Teguise fins det en 18-hulls golfbane, og mange bra strender for windsurfing. Lanzarote passer alle.

Kart LanzaroteCosta Teguise
I Costa Teguise fins det flere brede fine strender, de fleste med hvit eller lys gul finkornet sand. På noen av de mange restaurantene serveres alt fra det internasjonale kjøkken til det kanariske som den tradisjonelle fiskestuingen, sancocho og papas. Fornøyelseslivet i Costa Teguise er konsentrert til Avenida Islas Canarias, i nærheten av shoppingsenteret Toca. Her fins det et stort tilbud av barer og diskotek. Et stykke utenfor Costa Teguise ligger en 18-hulls golfbane.

Avstanden til flyplassen er ca 15 km.


» Bilder og kart fra Costa Teguise

Playa Blanca
På sørspissen av øya finner du feriestedet Playa Blanca. Et feriested som i dag er et av de mest populære på . Til tross for sin popularitet i dag så har denne gamle fiskerlandsbyen beholdt sin fredlige atmosfære og unike miljø.

Dette deilige feriestedet har en kystlinje på ca 7.5 kilometer og har en nydelig strandpromenade langs hele denne strekningen. Her ligger det et utall restauranter med tilbud om både internasjonal og lokal mat.

Et av få historiske bygninger i Playa Blanca er Castillo de las Coloradas/Torre del Aguila.Det ble bygget for å beskytte stedet og øya for pirater og inntrengere.

Strendene i dette området av øya er unike. Her finner du lysegule sandstrender og bukter avdelt av små klippeformasjoner. Noen av disse maleriske småbuktene har kun adgang fra sjøsiden. Du kan blant annet ta en taxibåt fra marinaen i Playa Blanca.

Playa Blanca har ikke noe hektisk natteliv å by på. Da må du ta turen til inn til Puerto del Carmen.

Avstanden til flyplassen er ca 35 km.


» Bilder og kart fra Playa Blanca

Puerto del Carmen
Puerto del Carmen ligger i nærheten av øyas hovedstad, Arrecife. Puerto del Carmen strekker seg ca sju kilometer langs kysten. Avenida de las Playas heter veien som snor seg langs denne kyststrekningen hvor du kjører forbi den ene sandstranden som går over i den neste. Her fins fine strender som passer godt for barnefamilier.

Dette er småbyen de fleste turistene kommer til i løpet av vintersesongen. De vel 1 million feriegjestene som besøker øya i året kommer nettopp til Puerto del Carmen. Det er mengder av restauranter, barer og diskoteker i Puerto del Carmen og mange av dem ligger i området rundt Centro Atlantico.

Mange reiser til Puerto del Carmen for å dykke. Her finner du mange dykkerklubber hvor du kan sertifisere deg for dykkersertifikat.kystområdet her er kjent for god sikt ned til 25 til 30 meter.

Avstanden til flyplassen er ca 10 km.


» Bilder og kart fra Puerto del Carmen

Costa Teguise | Playa Blanca | Puerto del Carmen