Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Cala Mesquida

Topp » Spania » Mallorca » Cala Mesquida

Cala Mesquida
Leter du etter et sted du kan nyte rolige feriedager i vakre omgivelser erI Cala Mesquida noe for deg. Cala Mesquida ligger i en bukt på nordøstkysten av øya. Bukten er omgitt av grønnkledde skoger og et kupert klippeterreng. Med det blåturkise havet og knall blå himmel som kontrast til den hvite sanden, er Cala Mesquida en liten naturperle. Her kan hver feriedag nytes i fulle drag.

Stranden er bred og ca fem hundre meter lang med et krystallklart vann som vasker innover sanden. Bunnforholdene i sjøen langs stranden er noe varierte. Nivåforskjellen kan brått bli opptil to meter. Derfor er det lurt at de minste i familien blir holdt nøye øye med. Forholdene er gode for snorkling, dykking, windsurfing, seiling og vannski.

Fra dette fredfylte lille sommerparadiset er det gode bussforbindelser til de omkringliggende småbyene. Vil du bytte ut en lat feriedag med noen gode opplevelser bør du leie deg en bil. Hele den østre delen av øya har et flott landskap og mange små naturskjønne små badeviker. Dessuten vil små maleriske landsbyer på innlandet være vel verd et besøk.

Bare 10 minutters kjøring fra Cala Mesquida ligger småbyen Capdepera som har et typisk spansk miljø. Her kan du blant annet nyte gode tapasretter og ikke minst noe av all den smakfulle sjømaten i en av byens små eller store restauranter.

Hestesenteret,Rancho Willy, ligger rett på baksiden av stranden i Cala Mesquida og tilbyr rideturer i et vakre omgivelser. Golfbanen i distriktet er kjent for sin gode standard. Er du golfentusiast bør du bestille plass på forhånd for denne banen er godt besøkt.