Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Cala Ratjada

Topp » Spania » Mallorca » Cala Ratjada

Cala Ratjada
Cala Ratjada ligger på en liten og kupert halvøy på nordøstspissen av Mallorca. Opprinnelig var dette en fiskerlandsby og spilte faktisk en stor rolle for øyas økonomi på grunn av fiske og handel. Idag ligge fritidsbåtene side om side med de private turbåtene og noen få fiskebåter i den samme havnen. Her kan du bli med på organiserte turer langs den fantastiske kyststrekningen eller velge deg en tur med hydrofoilen over til byen Ciutadella på naboøya Menorca.

Langs hele havnesiden kan du rusle på en koselig strandpromenade. her har du et bra utvalg av kafeer,barer og restauranter hvor du kan nyte lokale spesialteter og se på folkelivet.

Rundt hele halvøya vil du finne små viker pluss små og stor strender. Landskapet er malerisk der det ligger med det turkisblå vannet som vasker strender og små klipperygger. Du kan leie deg sykkel og ta deg en tur gjennom skogen opp til fyret, Faro de Capdepera, for å nyte en enestående utsikt over kystlinjen. Fra havnen kan du bli med på en båttur for å se på grottene ved Arta. Dessuten er en tur til landsbyen Arta en opplevelse. Her kan du besøke både borgen og den fantastiske kirken.