Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Calas de Mallorca

Topp » Spania » Mallorca » Calas de Mallorca

Calas de Mallorca
PÅ sørøstkysten av Mallorca ligger feriestedet Calas de Mallorca. Hele østkysten av Mallorca er kjent for sine flotte,finkornete sandstrender. De ligger som små buktninger ved Middelhavets klare og asurblå vann. Hver bukt er gjerne omkranset av hvite klipper kledd med pinjetrær. Calas de Mallorca har tre av disse strendene i sin umiddelbare nærhet. Det er Cala Domingos Grans, Cala Domingos Petit og Cala Antena.

Calas de Mallorca ligger ca sju mil fra flyplassen på øya. Det tar litt over en time i reisetid med buss, taxi eller leiebil (se reisebeskrivelse på nettstedet til hotelldestinasjonen din). Calas de Mallorca er en forholdsvis ny ferieby med mange små og store hotellanlegg. Her kan ferien virkelig nytes for både små og store i familien.

Om dere ønsker et avbrekk fra soling og bading, byr Mallorca Mallorca på mye flott å se. Det være seg seg turer til naturskjønne områder i innlandet som langs kysten, søndagsmarked i Felantix eller pulserende byliv i Palma Palma de Mallorca. Er du en ivrig golfspiller, ligger golfbanen i Vall d `Or kun ti minutter unna. Centro Comercial er et kjøpesenter i Calas de Mallorca hvor du både kan handle i et utvalg butikker og nyte god mat og drikke i en av restaurantene.