Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Camp de Mar

Topp » Spania » Mallorca » Camp de Mar

Camp de Mar
Camp de Mar et et "billedskjønt" og rolig lite feriested. Fra 1930,da kona til skuespilleren Rodolfo Valentino bygde sin sommerresidens her,har Camp de Mar vært tilholdssted for "kjendiser". Camp de Mar har greid å beholde sitt "ekslusive" preg gjennom alle år.

Stranden er en liten perle med hvit sand og turkisblått vann.Den ligger skjermet for både vind og store bølger.Via en trebro kan du fra stranden gå ut til ei lita øy i bukten. Her finner du en restaurant hvor de serverer deg vidunderlig sjømat.

Cala de Mar ligger på sørvestkysten mellom småbyene Peguera og Puerto Adratx. Vil du ta deg fri fra strandlivet en dag så er byene Calvia og Andratx vel verd et besøk. Samtidig vil du kunne gjøre deg kjent med det vakre og mangfoldige landskapet i denne regionen av øya. Det sies at et besøk på onsdagsmarkedet i Andratx er bedre enn søndagsmarkedet i Palma de Mallorca.

Et lite og engere utvalg av butikker,kafeer og restauranter gjør at Camp de Mar ikke har preg av massturisme.

For golfentusiaster er området et eldorado. Det er mange golfbaner i distriktet og hele seks av dem har "championship"-status.

Avstand til flyplassen er ca. 40 km.