Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Can Pastilla

Topp » Spania » Mallorca » Can Pastilla

Can Pastilla
Can Pastilla var en av de første stedene på øya som tok i mot solhungrige nordeuropeere på 1960-tallet. Siden den tid har stedet utviklet seg til å bli en fin liten feriedestinasjon, spesielt for barnefamilier. Småbyen ligger sentralt til øst for Palma de Mallorca på veien mot Arenal. Herfra er det ca 5 minutter å kjøre til flyplassen.

Småbyen Can Pastilla har i hovedsak en hovedgate med sidegater som løper ned mot båthavnen og strandpromenaden. Fra Can Pastilla er det enkelt å utforske deler av eller hele øya. Leier du ikke bil selv, kan du ta den lokal rutebussen eller bli med på en av de organiserte turbussene til stedet du vil lære bedre å kjenne.

Nesten hele østkysten av Palmabukten er en sammenhengende sandstrand. De små feriedestinasjonene ligger som perler på en snor og bindes sammen av en lang strandpromenade. Langs denne promenaden ligger kafeer, barer og reaturanter tett. Om kveldene er det et yrende liv her.

Den beste stranden regnes for å være den utenfor Can Pastilla med sin flott lyse sand som møter sjøen i et bredt langgrunt belte. Her kan hele familien kose seg med bading og soling eller bli med på en av de ulike strandaktivitetene.

Området tilbyr mange ulike aktiviteter som f.eks windsurfing, mountainbiking og en 18-hulls fin golfbane ligger like i nærheten.

Så nær flyplassen er det til tider være flystøy.