Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Paguera

Topp » Spania » Mallorca » Paguera

Paguera
Blant mange små og store feriesteder på Mallorca er Paguera et godt alternativ for en flott familieferie. Her kan både ung og gammel glede seg over late eller aktive feriedager. I tillegg kan du med leiebil eller via gode bussforbindelser komme deg på enkel måte til de nærliggende feriedestinasjonene eller til en av de store byene som for eksempel Palma de Mallorca. Opprinnelig var Paguera en "doven" liten fiskerlandsby. Gjennom de siste førti årene er landsbyen bygget ut til den velfungerende feriedestinasjonen den er i dag.

Paguera har tre flotte strender som er forbundet via en lang stranpromenade. I bakkant og parallelt med med strandpromenaden løper hovedgaten gjennom hele Paguera. Butikker,kafeer og restauranter i hovedgaten utgjør et travelt og hyggelig lite bysentrum.

På strendene er det muligheter for å delta i ulike vann- og strandaktiviteter. I tillegg til flere golfbaner i distriktet kan du også spille tennis i det flotte anlegget til tennisklubben i Paguera.

Paguera ligger i Calvia fylke som har et stort antall sykkel- og vandreløyper. Blant annet er ruta til Calo des Mojo flott. Utsikten over kystlinja er gigantisk herfra.