Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Palma Nova/Magaluf

Topp » Spania » Mallorca » Palma Nova/Magaluf

Palma Nova/Magaluf
Feriestedene Palma Nova og Magaluf har de senere årene "vokst" sammen og kalles av mange for "Maganova". Det ungdommelige fornøyelseslivet med høy puls preger Palma Nova/Magaluf i høysesongen juni-august. Palma Nova regnes for å være oppstartsstedet for charterturisme på 1960-tallet. I dag er den en middels stor velutbygd turistby og regnes for å være et roligere sted enn sitt "tvillingsted" Magaluf.

Dagene kan du tilbringe på de lange og brede strendene med lys og finkornet sand. Langs den nyanlagte strandpromenaden ligger det restauranter og kafeér. Strendene strekker seg langs hele den sørvestre kystlinjen. Her kan du velge blant så godt som alle typer vannsportsaktiviteter på dagtid. Når solen går ned og mørket senker seg, stiger pulsen og lysene tennes på alle byens utesteder. Ungdom fra hele den nordlige delen av Europa har dette som "lekegrind" i perioden fra mai til ut september.

Fra september til neste års påsketider er området et flott alternativ for barnefamilier. I utkanten av Magaluf ligger en stor vannpark med aktiviteter som vil more både små og store. Mange tar utfordringen med å svømme de 400 meterene ut til øya Isla de sa Porrassa, som ligger midt i Magaluf-bukten, for å se det store antallet av de sorte firfislene som lever her. Ellers kan du være med på aktivitetstilbud som ridning, gocart-kjøring, windsurfing eller dykking.

Det vil ta deg ca tjue minutter med buss inn til storbyen om dere vil finne på noe annet en dag. Her kan du nyte alt fra shopping og et rikt kulturliv til et malerisk gammelt byliv med et rikt utvalg av spisesteder i rolige gågater.