Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Puerto de Soller

Topp » Spania » Mallorca » Puerto de Soller

Puerto de Soller
Dette er en liten og rolig landsby i fantastisk vakre omgivelser. Den lille byen med båthavn og flott sandstrand omkranses av høyder med pinjeskog, appelsinlunder og olivenlunder.

Puerto de Soller er "havnen" til byen Soller som ligger ca tre kilometer inn på platået opp fra havet. Dalen stedene ligger i er halvsirkelformet og ender opp i "Serra de Tramuntana", et fjellområde som står på Unescos verdensarv liste. Hele dalføret er et yndet sted for de som liker fotturer, økoturisme og fredlig natur. Området blir besøkt av turister fra hele verden som vil oppleve noe unikt i fredlige og vakre omgivelser.

De fleste restaurantene i Puerto de Soller ligger i havnen. Her kan du nyte en utsøkt middag i en stille og rolig atmosfære mens du nyter en middag med solnedgangen i horisonten. Puerto de Soller har et begrenset natteliv. Et hyggelig kveldslivet kan du allikevel nyte i en av flere barer og ett diskotek.

Det er flere severdigheter du bør få med deg mens du er her. Både botanisk hage,Casal de Cultura museet og arkelogisk museum er vel verd et besøk. Det samme gjelder olivengården Can`Det. På en spasertur i Soller vil du se bebyggelse datert tilbake til det 14.århundret.

Avstanden til flyplassen i Palma er ca 45 km.