Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Costa Adeje

Topp » Spania » Tenerife » Costa Adeje

Costa Adeje
Costa Adeje ligger sørvest på Tenerife og er en av de mest tiltalende turistresortene på øya. Her finner du flere flotte hoteller med høy standard og et stort utvalg av aktiviteter. Playa del las Americas og Los Cristianos ligger bare noen kilometer unna.

Hele kyststrekningen består av små og store strender som er naturlig avdelt av moloer eller lave klipper. Dette strandområdet oser av feriero og er den rake motsetning til "naboen" i sør Playa de las Americas. Uansett om du er gammel eller ung vil Costa Adeje kunne glede deg. Stedet balanserer flott mellom det travle turistlivet og det tilbakelente landsbylivet.

Her finner du aktiviteter som kan tilfredsstille de fleste. Golf Costa Adeje er en 27-hulls golfbane som er utrolig populær. Er du lei strandliv men fremdeles vil bade er en av de mange badeparkene vel verd et besøk. I tillegg kan du bli med på en båttur som vil kunne vise deg både småhval og delfiner i sitt naturlige miljø.

Leier du deg bil vil du kunne oppleve flere av alle serverdighetene i området. Et lite hett tips er å legge landsbyen La Garachico på turruta. Landsbyen ligger på nordvestsiden av øya og er en naturperle med vidunderlige laguner.