Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Valencia

Topp » Spania » Valencia

Valencia
Valencia er Spanias tredje største by. Den betegnes også som en av de stor kulturbyer. Her har de virkelig greid å flette sammen gammel historie og ny moderne arkitektur. Det vil si at ny arkitektur fra vårt millenium lever sammen med oldtidas historie. Valencia regnes for å være sentrum for banebrytende design. Det at den verdensberømte arkitekten Santiago Calatrava er fra Valencia har satt sitt preg på byen.

På grunn av sin beliggenhet har Valencia fra historisk tid vært en viktig havnebye for . Byen har sin historie helt tilbake til 138 før vår tid.

Kyststrekningen er velkjent for sine fine sandstrender og en tur ut til sanddynene i Canet d`En Berenguer er vel verd turen. På innlandet av Valencia langs elva Turia kan du følge en av flere flotte turløyper. Ved strendene La Malvarrosa og Levante finner du et rikt restauranttilbud som tilbyr nydelige delikatesser av sjømat. Den spanske nasjonalretten pallea har sitt opphav i Valenciaregionen Byen har et godt bevart sentrum med bygninger fra romertiden, arabertiden, samt gotisk arkitektur. Valencia er kjent for sitt pulserende uteliv.

Valencia