Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Sveits

Topp » Sveits

Sveits
Sveits er en forbundsrepublikk i Sentral-Europa, som utgjør en vesentlig del av fjellkjeden Alpene. Landet er et av verdens rikeste og grenser mot Tyskland, Frankrike, Italia, Østerrike og Liechtenstein.

Sveits er kjent som et multikulturelt samfunn. Innbyggerne er hovedsakelig tysktalende, fransktalende og italiensktalende.

Det første mange tenker på angående ferier i Sveits er ski og vandreturer i Alpene, men landet har mye mer å by på. Sveits har moderne storbyer som Geneve og Zürich.

Frommer's (EN)
Wikipedia (NO)


Jul i Sveits


Geneve
Geneve er Sveits neste største by og ligger i den fransktalende delen av Sveits. Dette er en kanskje en av Europas mest internasjonale byer med over 30 % utlendinger blant innbyggerne. Dette kan ses på Geneves restauranter og deres kokekunster fra hele verden.

Om du er opptatt av luksus vil du oppleve det i Geneve. Lekre biler, luksusbåter, designerbutikker og flotte gourmetrestauranter. For den shopping glade finnes det et flertall smykkeforretninger, klær- og sko butikker fra de største designernavnene.


» Bilder fra Geneve

Avoriaz
Avoriaz er en resort som ligger i hjertet av Portes du Soleil. Dette er ikke bare en vinter-resort, men også et sted som tilbyr sommeraktiviteter som vandring, golf og andre utendørsaktiviteter.

Bebyggelsen i Avoriaz er bekledd med tre og de fantastiske fjellskrentene gir området en unik atmosfære. En annen ting som gjør stedet unikt er at du kan bevege deg rundt i området med ulike heiser og tunneler for å unngå vær og vind.

Det finnes et antall barer og restauranter i Avoriaz som blir hyppig besøkt av mange etter en lang dag i løypene.


» Bilder og kart fra Avoriaz

Geneve | Avoriaz