Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Koh Samet

Topp » Thailand » Sentral-Thailand » Koh Samet

Koh Samet

- ekslusivt, stabilt klima og blant Thailand's beste strender

Koh Samet er en liten perle i den Thailandske Gulfen. Øya ligger kun 2,5 timer med taxi fra Bangkok. Med buss må man beregne en knapp time ekstra. Båt fra fastlandet til Koh Samet på 30 minutter kommer i tillegg. Mesteparten av øya er nasjonalpark så prisene er noe høyere enn på fastlandet.

En av Koh Samets største fordeler er klimaet. Øya har lite regn og det er relativt trygt å reise hele året. Prisene er en del høyere i høysesongen (oktober - april), men i lavsesongen kan man gjøre noen gode dealer på Koh Samet. Og været er ganske bra.

Koh Samet har mange små strender, ofte liggende inne i bukter. Fleste av dem finnes på østsiden av øya. Strendene er kritthvite og kan by på fine korallrev og krystallklart vann. Koh Samet er spesielt populært for bryllupsreisende.

Mange gode hoteller finnes på Koh Samet. De fineste er Paradee (4+) og Le Vimarn Cottages & Spa (4-star). Sai Kaew Beach Resort (3-star), Samed Club (3-star), Ao Prao Resort (3-star) og Baan Ploy Sea er andre gode alternativer.