Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Phi Phi Islands

Topp » Thailand » Syd-Thailand » Krabi » Phi Phi Islands

Phi Phi Islands

- tropisk landskap, vakre strender og dykkeparadis nummer 1 i Thailand

En rekke store øyer ute i Andamanhavet utgjør det som kalles Phi Phi øyene. Den mest kjente er Koh Phi Phi Don hvor de fleste hotellene ligger. Turistene ankommer Phi Phi Don med ferje fra Krabi (90 min) eller Phuket (120 min), men mange hoteller har raskere private transfers (spør oss). Det er lett å bli lurt av mylderet i Ton Sai Bay hvor ferjene legger til. Her er det aldri rolig og backpackere sørger for et yrende natteliv.

Koh Phi Phi Leh er en annen øy som er kjent fra innspillingen til "The Beach". Stranden som ble benyttet i filmen, Maya Beach, er praktfull og frekventerer ofte på listene over verdens beste strender. Dog vær klar over at tusenvis av turister valfarter til akkurat denne stranden, spesielt dagsturister fra Phuket og Krabi.

Selv om Phi Phi har vært kritisert for mye utbygging så er sannheten at øygruppen tilbyr noen av de beste hotellopplevelsene i Thailand. Gjenoppbyggingen etter tsunamien tok mer hensyn til naturen og strendene er fortsatt kritthvite og vannet krystallklart. Populære hoteller er Phi Phi Island Village Beach Resort & Spa og Holiday Inn Resort Phi Phi Island, Erawan Palms Resort og Bay View Resort.

Tips til aktiviteter på Koh Phi Phi:
* Dykkingen er noe av det beste i Thailand
* Besøke Maya Bay Beach og myteomspunnede Viking Cave på Phi Phi Leh
* Utflukter til Bamboo Island og Yung Island
* Big Game fishing
* Besøke Ton Sai Bay med sitt enorme utvalg av restauranter og barer
* Bli med på seiltur
* Rett og slett slappe av på en av de fantastiske strendene på Phi Phi