Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Fethiye

Topp » Tyrkia » Marmarisbukten » Fethiye

Fethiye
Fethiye, som ligger mellom Antalya og Marmaris, regnes som et av Tyrkias beste feriedestinasjoner. Her kan du kombinere late feriedager i et internasjonalt miljø med besøk i områder med historisk sus.

Småbyen har historiske røtter tilbake til 400 før vår tid. Ruinene av denne byen ligger som et amfiteater sør for byen. Her ligger også området med de store gravkammerene med sine flott ornamenterte fasader.

I havnen i Fethiye ligger det gamle fiskertorget. Her ligger det et utall av små og koselige restauranter. I dette området ligger også Fethiyes gamle bykjerne med basarer og spennende butikker. Herfra kan du ta taxibåt til noen av de nærliggende stedene. Det går også minibusser (Dolmus).

Det er fine strender i Fethiye, men om du reiser et stykke utenfor byen så finner du de fineste strendene, bl. Ölüdeniz-stranden som er 2 km lang. Fethiye er starten for en flott vandrerute som strekker seg nedover i retningen mot Antalay. Paraglidere fra hele verden kommer til dette området for å drive sin hobby under optimale forhold

Avstanden fra flyplassen er ca 70 km.