Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Fort Lauderdale

Topp » USA » Florida » Fort Lauderdale

Fort Lauderdale

Badebyen med sommer hele året

For Lauderdale ligger i sørstaten Florida, og er an av de mest kjente feriebyene I USA. Byen er kanskje mest kjent som hovedanløp for et stort antall cruisebåter, men mange velger også å feriere på. Her er det milevis med flotte sandstrender, sol, bad og moro som gjelder. Langs stranden går en hyggelig promenade (Atlantic Boulevard) som er ypperlig å sykle langs.

Fort Lauderdale ligger bare ca 40 minutter nord for metropolen Miami, og det er således enkelt å kombinere disse to, enten via dagsturer eller ved å legge inn noen netter på Miami Beach. Kjendisliv, jetset, shopping, mat og uteliv råder på Miami Beach, og det er gøy å oppleve for en kveld.

Klimaet i Fort Lauderdale er subtropisk, med lange, varme og fuktige sommere, og svale, tørre vintere. Orkansesongen er på høsten, og selv om orkaner sjelden treffer, kan det allikevel være en del ruskevær og nedbør på denne tiden av året. Den beste tiden å reise på er fra desember til mai, da ligger temperaturen på ca 25-28 grader på dagtid, og noe svalere på natten. På sommeren kan det bli ganske varmt og det er vanlig med kraftige og korte regnskurer på ettermiddagene.

Med de nye direkteflyene fra Oslo er Fort Lauderdale nærmere enn noen sinne, og ferien i USAs solskinnsstat er bare noen klikk unna! Med enkel reisevei, god infrastruktur og trygge rammer er dette også et utmerket sted å reise med barn.