Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Miami

Topp » USA » Florida » Miami

Miami

Miami - Floridas solfylte ferieklassiker

Miami er en av Floridas største byer, og også en av de mest kjente. Mange får nok assosiasjoner tilbake til 80-tallet og tv-serien Miami Vice, og når du først kommer til Miami ser det ut akkurat slik som på tv.

Miami er, sammen med Fort Lauderdale de to største cruise-anløpene for seilaser I Karibia og omegn. Mange reiser rett fra flyplassen og til havnen, men det kan være lurt å legge inn noen dager I Miami først. Det er mye å gjøre I Miami, og en alligatorsafari på sumpene i Everglades er en spennende aktivitet, med muligheter for å se et rikt dyre- og fugleliv.

De aller fleste som reiser til Miami bor ikke I selve byen, men på Miami Beach, en langstrakt halvøy, en 'by I byen'. Her finnes strender, restauranter, shopping og et pulserende uteliv.


Miami Beach

- Art deco, neonlys og solbrune kropper på Miami Beach

Miami Beach er en halvøy like utenfor Miami , og det er her de fleste turistene velger å bo. Miami Beach, og særlig det sørlige området (South Beach) er gåvennlig, og her behøver du ikke å ha leiebil for å ta deg rundt i nærområdet. Her finnes milelange strender, og hoteller i alle prisklasser.

Mange av verdens største stjerner tilbringer sine ferier på Miami Beach, og den lange strandpromenaden er stedet å se og bli sett. Dette, sammen med de fargerike neonlysene på art deco-byggene langs Ocean Drive, gjør South Beach til et fargerikt skue (i alle sine betydninger) på kveldstid. Foruten South Beach kan du også bo på Mid Beach eller North Beach. Roligere områder, ideelt for familier, og fortsatt kun en kort busstur unna de livligste områdene. Strendene er like gode hele veien.

Miami regnes som et kulinarisk mekka, med et variert spisetilbud i alle prisklasser. Spesielt populært er det latinske kjøkken, samt kubansk og meksikansk mat. Espanola Way er en egen latino-gate med mange gode al fresco-restauranter.

Shoppingen er bra på Miami Beach, og alle de kjente varhusene har butikker, særlig langs Collins Avenue og Lincoln Road Mall.


» Bilder og kart fra Miami Beach

Miami Beach