Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Miami Beach

Topp » USA » Florida » Miami » Miami Beach

Miami Beach

- Art deco, neonlys og solbrune kropper på Miami Beach

Miami Beach er en halvøy like utenfor Miami , og det er her de fleste turistene velger å bo. Miami Beach, og særlig det sørlige området (South Beach) er gåvennlig, og her behøver du ikke å ha leiebil for å ta deg rundt i nærområdet. Her finnes milelange strender, og hoteller i alle prisklasser.

Mange av verdens største stjerner tilbringer sine ferier på Miami Beach, og den lange strandpromenaden er stedet å se og bli sett. Dette, sammen med de fargerike neonlysene på art deco-byggene langs Ocean Drive, gjør South Beach til et fargerikt skue (i alle sine betydninger) på kveldstid. Foruten South Beach kan du også bo på Mid Beach eller North Beach. Roligere områder, ideelt for familier, og fortsatt kun en kort busstur unna de livligste områdene. Strendene er like gode hele veien.

Miami regnes som et kulinarisk mekka, med et variert spisetilbud i alle prisklasser. Spesielt populært er det latinske kjøkken, samt kubansk og meksikansk mat. Espanola Way er en egen latino-gate med mange gode al fresco-restauranter.

Shoppingen er bra på Miami Beach, og alle de kjente varhusene har butikker, særlig langs Collins Avenue og Lincoln Road Mall.