Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Malaga

Topp »  »  » Malaga
Klikk på bildet for å se neste
  Neste 
Malaga
Malaga er hovedstaden i ”Costa del Sol” og byr på fantastisk vær, sol og blå himmel året rundt. Sommeren er fantastisk fin, og temperaturen er også ganske behagelig på vinteren.

Malaga ligger i Costa del Sol og er Spanias femte største by. Strendene i Malaga har en veldig bra standard. Somrene på Malaga er veldig varm. Men vinter temperaturen er faktisk ikke så aller verst, med rundt 15-19 grader. Flybillettene er jo ganske billige på den tiden av året, noe som trekker mange nordmenn til Malaga området i de tider.

Maleren Pablo Picasso og Hollywood stjerne Antonia Banderas er faktisk født i Malaga.

Shoppingmulighetene på Malaga er faktisk ikke så aller verst. Handlesenteret El Corte Inglès finner du også i Malaga, og de har gode utvalg i de nyeste moteklær. Calle Larois er den viktigste handlegaten i Malaga, men ta også en tur til Gamlebyen i Malaga. Du finner flere spennende og utradisjonelle butikker i denne delen av Malaga. Malaga har selvsagt et flust av restauranter. Bestill gjerne flere små deilige tapas retter som Spania er så kjent for. Rundt handlegaten Calle Larois i Malaga finner du flere tapas restauranter.

Utelivet i Malaga er veldig bra, og har noe for en hver smak. Det er flere nattklubber og koselig barer. På sommerhalvåret er det mye liv her. På Placa de la Merced i Malaga så samles en gjeng ungdommer utpå lørdagsnatten. Det er en litt pussig tradisjon spanjolene har her, de kommer fra alle kanter og stiller seg opp i gaten, og prater og drikker. Det kan forøvrig sammenlignes med å henge på utsiden av Grendahuset under en skikkelig norsk bygdafest.

Liker du å spille Golf, er definitivt Malaga stedet å reise. Utenfor Malaga ligger flotte golfbaner. Costa del Sol kalles av mange Costa del Golf pga alle golfbanene. Malaga har et godt utvalg i andre aktiviteter også. Tennis er veldig populært på Malaga, det samme er selvsagt vannsport. I Malaga kan du få ut litt adrenalin på en vannskuter, nyte sjølivet fra et seilbrett eller kite. Ta gjerne også en tur på Delfinsafari når du er i Malaga. Etter en lang dag ute i solen er det deilig å unne seg litt selvpleie på et av Malagas mange SPA.

Kun noen timers biltur unna Malaga ligger nydelige Sevilla. Det er mange billige steder å leie bil i Malaga, så dette er en flott måte å se mer av selve Andaluzia området. Granada eller fjellandsbyen Ronda som er bygd på en klippe er heller ikke lange bilturen unna Malaga.


» Kart over Malaga
Bilder fra Malaga Bilder fra Malaga Bilder fra Malaga Bilder fra Malaga
Bilder fra Malaga Bilder fra Malaga Bilder fra Malaga Bilder fra Malaga