Søk reise
Apollo - Kanariøyene

Apollo - Kanariøyene

Apollo er en av de største tilbyderne av reiser til de populære Kanariøyene. Øyene har alt man gjerne forbinder med Syden. Her har man en behagelig forsommervarme hele året, med gode muligheter for sol på de vidstrakte sandstrendene. Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hoteller gjør at mange velger å reise til hit, år etter år.

I tabellen under har vi laget en oversikt over destinasjoner med Apollo. Trykk på “velg ” og du kan legge til avreisedato, hotell standard + mange flere kriterier som du måtte ønske

 

Apollo tar deg direkte til Kanariøyene!

Gran Canaria     netter     Se mer
Gran Canaria     netter     Se mer
Gran Canaria     netter     Se mer
Gran Canaria     netter     Se mer
Tenerife     netter     Se mer
Tenerife     netter     Se mer
Tenerife     netter     Se mer
Tenerife     netter     Se mer
Lanzarote     netter     Se mer
Lanzarote     netter     Se mer
Lanzarote     netter     Se mer
Lanzarote     netter     Se mer
La gomera     netter     Se mer
La gomera     netter     Se mer
La gomera     netter     Se mer
La gomera     netter     Se mer

Hvilken øy passer deg?

Gran Canaria – en evig favoritt

Denne øya er som et kontinent i miniatyr: herlig klima og det meste av det en forventer at en ferie skal inneholde. Blant Apollos gode hoteller finner man noe for enhver smak og lommebok. Du får også det beste av sol og bad, mat, fornøyelser, shopping og mange sportsaktiviteter, både på land og i vann. Du kan dessuten kombinere hotellferien med et cruise med MSC Armonia til Madeira eller Marokko, eller en spennende fottur med skandinavisk reiseleder i det vakre landskapet gjennom duftende pinjeskoger – langt utenfor turistområdene.

Tenerife – solsikkert og spennende

Tenerife er den største av øyene, og det er lett å forelske seg i denne vakre øya, hvor naturen veksler mellom frodige områder og dramatiske fjellandskap. Her kan du nyte varme sandstrender i sør og havbassenger og ekte bystemning i nord. Midt på øya troner Teide med hele 3 718 meter over havet – verdens tredje største vulkan. Spør du barna, er dyreparken Loro Parque og badelandet Siam Park to selvsagte favoritter som må oppleves i ferien. Vil du være aktiv, kan du bli med på en ukes fottur med lokalkjent fjellfører langt utenfor turisttråkket, først noen dager på Tenerife og så noen på spennende La Gomera

Lanzarote – en annerledes Kanariøy

På Lanzarote har man lyktes i å beholde den opprinnelige arkitekturen med lav bebyggelse og pittoreske, hvitmalte hus. Den rene stilen i kombinasjon med øyas magiske vulkanlandskap bidrar helt klart til den spesielle atmosfæren. Herlige sandstrender, severdigheter og gode shoppingmuligheter – her mangler ingenting. Apollos hoteller på Lanzarote ligger i Puerto del Carmen og Costa Teguise på østkysten og i Playa Blanca i sør. Uansett hvor du velger å bo, så har du det meste innen rekkevidde – de flotte strendene, hovedstaden Arrecife, nasjonalparken Timanfaya med vulkaner og fantastisk natur, og den gamle hovedstaden Teguise. Det vulkanske opphavet har skapt merkverdige formasjoner i form av grotter og tunneler, og fjell som er så varme at man kan steke brød på steinhellene. En reise hit vil gi deg en helt annen opplevelse av hva du vil få på naboøyene.

La Gomera – frodig og vakker
La Gomera viser deg en ny og uberørt side av Kanariøyene. Her møter du grønnkledde fjell, pittoreske landsbyer, vennlige befolkning og en gavmild sol.

Til La Gomera reiser man for de fredelige omgivelsene, naturopplevelsene og for å spille golf. Øya er eventyrlig fin, hvor landskapet byr på høye fjell, dype, grønne daler og maleriske landsbyer. I nasjonalparken Garajona, en av Europas siste regnskoger, er det en fantastisk ren og frisk luft. Den tette skogen har et rikt fugleliv og et stort antall planter, og er populær blant de som elsker å vandre. Over alt på øya ser du de karakteristiske terrassene hvor bøndene dyrker vindruer, tomater og bananer. De fleste av Apollos hoteller ligger ved kysten hvor dalen Valle Gran Rey munner ut. Her råder en avslappet atmosfære, og man tar dagene som de kommer.