Søk reise
Ferie i Hurghada i vinter

Ferie i Hurghada i vinter

Hurghada blir et stadig mer populært reisemål. I Hurghada har det blitt bygget et stort antall nye hotell som ligger langs Rødehavet. Ønsker du en ferie med lange og vakre sandstrender har du kommet til rett sted. Herlig ferie med kulturopplevelser i kombinasjon med dykking og avslapping i solen. Selv om det er store endringer og utbygging  i Hurghada er det fremdeles mulig å finne områder som er upåvirket av alt dette. Nord i byen, i sentrum finner man basaren. Her finner du alt fra frukt, messingprodukter, krydder, kamelskinn, bomullsvarer, smykker og souvenirer. I sentrum av Hurghada er det ikke mange shoppingmuligheter, så enten drar du til Downtown, eller Sekalla sentrum, der det finnes bra shoppingmuligheter og taxfree butikker.

Du endrer enkelt reisedato, reiselengde, avreisested, antall personer, katergori/antall stjerner etc etter du har klikket på “velg”

NB: Andre fine reisemål i nærhten av Hurghada er Makadi Bay og Quseir.

Til Hurghada fra Norge

Hurghada     netter     Se mer
Hurghada     netter     Se mer
Hurghada     netter     Se mer

Mer om Hurghada

NATTELIV
Hurghada har ikke samme pulserende nattliv som reisemål langs Middelhavet, men utvalget av restauranter, butikker, barer og diskotek er bra.  Det er gode muligheter for utflukter til Kairo og Nilen fra Hurghada.
SEVERDIGHETER
Luxor – Ligger 5 timar fra Hurghada og er et over 4.000 år gamla monument – et av verldens størsta friluftsmuseer. Klostrene St Anton & St Paul – isolerte koptiske kloster som er de eldste i Egypt. Hele den kristne klostervirksomheten har sitt opphav her. Bir Shalatein er en liten by langs den administrative grensen mellom Egypt og Sudan og i dette området finnes noen av de beste  områdene for dykking i Rødehavet.
STRENDER
Når du har kommet til Hurghada er en fin strand en del av dine opplevelser der. Følgende strender kan anbefales: Beach Albatross – langgrunn  strand med bra snorkling og barnevennlig. Arabia – flott   beliggenhet med grov sand og barnevennlig. El Gouna – et forholdsvis nytt turistområde i smakfull stil, 20 kilometer nord for Hurghada. Her finnes hotell, flyplass, golfbane, shoppingsenter, amfiteater og barnevennlig.
KULTURFORSKJELLER
I
Egypt praktiseres en typisk arabisk / islamisk kultur. Ettersom religion står sterkt i deres måte å leve på er det noen viktige saker som du bør ha i tankene når du er der. Feks passer det dårlig å drikke alkohol utenfor hotellområdet. En annen sak er hvordan man kler seg og særlig gjelder dette kvinner. Å gå runt toppløs kan gi uønsket oppmerksomhet. Lønnsnivået er også betydlig lavere enn på manga andre reisemål så husk alltid å gi litt driks i restauranter, til sjæfører og døropnere osv. Så en bra idé er å ha en del småpenger i lomma.