Søk reise
Den dominikanske republikk

Den dominikanske republikk

Drømmer du om Karibien? Da er Den dominikanske republikk reisemålet for deg – vakkert, frodig og grønt, et karibisk ferieparadis med eventyrlige strender og azurblått hav. Innbyggerne på Den dominikanske republikk er kjent for sin varme og gjestfrihet.

Hotellene er flotte med gode muligheter for rekreasjon og underholdning. Merengue og bachata er populært å danse til etter fengende rytmer som du stort sett hører overalt. Den dominikanske gastronomi kan nytes på gode restauranter, eller ta et kurs og lære å lage maten selv. Det er mye å oppleve på denne mangfoldige øya – flotte nasjonalparker, fjellkjeder, elver og strender. Den dominikanske republikk har en spennende og fascinerende historie, mange museer og tilbyr spennende kulturopplevelser som musikk, kunst og festivaler. Samt unike dominikanske spesialiteter som sigarer, rom, sjokolade, kaffe, merengue, amber og larimar.

restplass.no finner du pakkereiser, se priseksempler nedenfor.

Pakkereise fra Oslo

Dominikanske republikk     netter     Se mer
Dominikanske rebublikk     netter     Se mer
Dominkanske republikk     netter     Se mer
Dominikanske republikk     netter     Se mer
Dominikanske rebublikk     netter     Se mer
Dominikanske republikk     netter     Se mer
Dominikanske republikk     netter     Se mer

Fantastisk strand - Den domenikanske republikk

Has it all! Opplev Den dominikanske republikk

Den dominikanske republikk er det mest mangfoldige karibiske land og ligger bare to timer sør for Miami, mindre enn fire timer fra New York og åtte timer fra flere europeiske byer. Den dominikanske republikk tilhører øya Hispaniola og er en del av De store Antillene. Den dominikanske republikk er en destinasjon med forbløffende natur, spennende historie og rik kultur. Dette frodige tropiske øyparadiset er omgitt av Atlanterhavet i nord og Det karibiske hav i sør, og har 1600 km kystlinje, og 400 km av verdens beste strender. Med åtte internasjonale flyplasser, har paradis aldri vært lettere og utforske.

Landets hovedstad Santo Domingo er på listen til Unescos Verdensarv. Innbyggerne på Den dominikanske republikk er kjent for sin varme og gjestfrihet.  av. I vest grenser landet til Haiti. Både i størrelse og befolkning er Den dominikanske republikk nest størst i Karibia etter Cuba med drøyt 10 millioner innbyggere. Den dominikanske republikk har en fantastisk kombinasjon av miljøer som inspirerer og pleier sjelen.

Det er mye å oppleve på denne mangfoldige øya – flotte nasjonalparker, fjellkjeder, elver og strender. Det finnes 25 flotte golfbaner på øya, som ligger i storslått kystlandskap, med regnskogkledde fjell i bakgrunnen og flotte frodige grønne baner å spille på. Med så mange vakre naturomgivelser som romantiske fossefall, storslått kyst og flotte hoteller til overnatting, er Den dominikanske republikk en topp destinasjon for familieferie, bryllup og romantikk.

Avreise fra Oslo Lufthavn, Gardermoen med Air France