Søk reise
Gdańsk - populært, billig og bra!

Gdańsk - populært, billig og bra!

En tur til Gdańsk er ideelt for de som leter etter en helg med kultur, sjarm, shopping og hygge. Her får du mye for pengene!  Mange reiser også hit for førsteklasses Spa opplevelser. Gdańsk har blitt en levende, up- and-coming urban metropol, som har sin gamle sjarm i behold.

I Gdańsk finner du et stort utvalg med gode og hyggelige restauranter med mat og drikke for enhver smak. Byen har et spennende og variert natteliv med mange barer og klubber. NB! Kun 13 km nord for Gdańsk ligger den vakre badebyen Sopot – Polens riviera.

Flybilletter Gdańsk  Hotell Gdańsk  Pakkereiser Gdańsk 

Fascinerte og populære Gdańsk

Dette er en pulserende kystby med en fin havn, vakre sandstrender i nærheten og et sjarmerende gammelt sentrum. Den offisielle valutaen i Polen er polske zloty. Prisnivået i Gdańsk er relativt lavt og som turist får du mye for pengene når det gjelder shopping, hotellopphold, restaurant besøk, opplevelser, aktiviteter og Spa. Denne byen er et godt valg for en hyggelig weekendtur og er kun en kort flytur unna. Selv om Gdańsk ble bombet sønder og sammen under andre verdenskrig, er det mange historiske bygninger som har blitt gjenoppbygd til orginalen i etterkant. Byen har flere kjøpesentre og mange koselige butikker som selger håndverk, delikatesser og rav. Besøk gjerne Long Market som en gang i tiden var den viktigste markedsplassen, men nå selges mye turistvennlig og lokale varer her. I gamlebyen var rådhuset eneste bygningen som overlevde andre verdenskrig, men mange andre bygninger i gamlebyen har blitt restaurert siden den gang. 

Sopot – herlig og nærliggende reisemål

13 km nord for Gdańsk ligger den vakre badebyen Sopot og er en favoritt for lokalbefolkningen og de tilreisende. Her finner du hvite strender og god mat som ikke koster skjorta! Denne perlen av en sjarmerende badeby setter deg i et herlig feriemodus. Sesongen er fra  juni til begynnelsen av september med en behagelig vanntemperatur. Sopot har også et variert og meget bra utvalg på Spa fronten. Her er det non stop beach party, et godt utvalg av restauranter, barer og klubber. Er du glad vannsport, er det mange aktiviteter du kan være med på, og det sies at havet har helbredende egenskaper!

Flybilletter Gdańsk  Hotell Gdańsk  Pakkereiser Gdańsk