Søk reise
Hurtig guide til solen - Bali

Hurtig guide til solen - Bali

Bali er et paradis for strandliv, surfing og kultur. Dessuten er maten utrolig billig. Her tipser restplass.no om hva du bør få med deg.

Strendene: Kuta er Balis reisemål nummer en og her er den kjente Kuta Beach, veldig populær blant surfere og er kjent for høye bølger. Det holder lenge å sette seg på en av strandbarene og se på surfer-våghalsene som kjemper mot naturens krefter. Sør for Kuta ligger Nusa Dua som har et roligere tempo og her ligger de gyldne sandstrendene på rekke og rad og det er mulig å finne områder hvor det er mindre folk og litt mer privat. Balangan Beach er en av Balis paradis-strender, der slipper du horder av turister og bebyggelsen nær sjøen er minimal. En riktig perle!

Severdighetene: Et besøk i Ubud bør inngå i din Bali-reise. Landsbyen som ligger inn i landet er omgitt av en trolsk regnskog og er et kulturelt sentrum. I over hundre år har området lokket til seg kunstnere, dansere og musikere. Mange hevder også at Ubud er Asias uoffisielle yoga hovedstad.  Her handler det om å  nyte den grønne frodige naturen og finne roen. Her finnes det flere museer som er vel verdt å besøke og flere utrolig vakre templer som ser ut til å være tatt ut av en eventyrfilm. Pass på å kjøp lokale håndverksprodukter.

Gå ikke glipp av: Gunung Agung – en vulkan som ligger drøyt 3 000 meter over havet og anses å være hellig og er fremdeles aktiv. Det er ingen fare å besøke den, siste utbrudd var i 1964. Og er du heldig med været kan du nyte milevis med fantastisk utsikt.

Mer info om Bali her…

Flybilletter til Bali her…

Hotell på Bali her…

 

Pakkereiser til Bali (fly+hotell). Du endrer enkelt dato, reiselengde, hotellkategori etc etter du har klikket på «Se mer»

Bali     netter     Se mer
Bali     netter     Se mer
Bali     netter     Se mer
Bali     netter     Se mer
Bali     netter     Se mer
Bali     netter     Se mer